HANDE YENER'İN ROL ALDIĞI "KRALİÇE FABRİKA" İSİMLİ FİLM, 'EŞCİNSEL SAHNELERİ' YÜZÜNDEN YASAKLANDI!...
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
HANDE YENER'İN ROL ALDIĞI "KRALİÇE FABRİKA" İSİMLİ FİLM, 'EŞCİNSEL SAHNELERİ' YÜZÜNDEN YASAKLANDI!...
Türkiye'de eşcinselliği konu alan 'Kraliçe Fabrika' isimli film sansüre takıldı! Ünlü popçu Hande Yener'in rol aldığı film, konusu ve iki erkeğin sevişme sahnesi yüzünden Kültür Bakanlığı'nda kaldı.
Filmin uygulayıcı yapımcısı Seda Özkaraca şöyle konuştu: "Çekimlere haziranda başladık; sponsor, dağıtımcı ve yapımcı desteği olmadan eylülde tamamladık. Projeye yapımcı olmak isteyenler sevişme sahnelerinin çıkarılmasını talep etti; 'Durun' dedik. Türkiye'de kadınla erkeğin sevişmesine izin vermeyen yapının, iki erkeğin sevişmesine izin vermemesi doğal ama bu kadar olacağını beklemiyorduk. Şimdi yurtdışındaki bağımsız festivallere hazırlanıyoruz."
İlk kez yönetmenlik yapan Ali Kemal Güven ise öpüşme ve sevişme sahnelerinin iki dakika bile sürmediğini belirterek, "Hayatın içinde karşıt cinslerin olduğu gibi hemcinslerin de birbirine olan aşkı var. Hayatı olduğu gibi anlatmak istedik" dedi. Bu arada filmi hiçbir DVD firmasının basmaya yanaşmadığını da söyleyen Güven; fragmanı internette 15 bin kişinin izlediğini ve filmi gençlerin çok seveceğini ifade etti.
Filmin uygulayıcı yapımcısı Seda Özkaraca şöyle konuştu: "Çekimlere haziranda başladık; sponsor, dağıtımcı ve yapımcı desteği olmadan eylülde tamamladık. Projeye yapımcı olmak isteyenler sevişme sahnelerinin çıkarılmasını talep etti; 'Durun' dedik. Türkiye'de kadınla erkeğin sevişmesine izin vermeyen yapının, iki erkeğin sevişmesine izin vermemesi doğal ama bu kadar olacağını beklemiyorduk. Şimdi yurtdışındaki bağımsız festivallere hazırlanıyoruz."
İlk kez yönetmenlik yapan Ali Kemal Güven ise öpüşme ve sevişme sahnelerinin iki dakika bile sürmediğini belirterek, "Hayatın içinde karşıt cinslerin olduğu gibi hemcinslerin de birbirine olan aşkı var. Hayatı olduğu gibi anlatmak istedik" dedi. Bu arada filmi hiçbir DVD firmasının basmaya yanaşmadığını da söyleyen Güven; fragmanı internette 15 bin kişinin izlediğini ve filmi gençlerin çok seveceğini ifade etti.
Geri: HANDE YENER'İN ROL ALDIĞI "KRALİÇE FABRİKA" İSİMLİ FİLM, 'EŞCİNSEL SAHNELERİ' YÜZÜNDEN YASAKLANDI!...
Tahmin etmiştim böyle olacağını,
Valla diğer gençleri bilemem ama ben bu filmi Hande için seve seve seyrederim
Valla diğer gençleri bilemem ama ben bu filmi Hande için seve seve seyrederim
Geri: HANDE YENER'İN ROL ALDIĞI "KRALİÇE FABRİKA" İSİMLİ FİLM, 'EŞCİNSEL SAHNELERİ' YÜZÜNDEN YASAKLANDI!...
Bu filmi hande olmasa izlerdim.(hiç sevmiyorumdaa)
arthar- Çürük
- Kişisel İleti : Arthar
Dinlediğim Müzik Türü :
Bu üye hangi takımlı? :
Ruh Hali :
Cehennet Pironu : 119
Chnnt Puanı : -1
Hande Yener'i hiç dinlemem ama eğer filmi çıksaydı izlemeye giderdim.
34PLT34- ¢єнєηηєт™ Orgeneral
- Kişisel İleti : Herşeyin Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz...
Dinlediğim Müzik Türü :
Bu üye hangi takımlı? :
Ruh Hali :
Cehennet Pironu : 1045
Chnnt Puanı : 9
Similar topics
» Mehmet Ali Erbil... "BEN SİYASETE GİRMEM! SİYASET BANA GİRSİN"!
» Elif Şafak... "ADALET AĞAOĞLU BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR İNSAN"!
» Okan Bayülgen... "TAM ANLAMIYLA B.KU YEDİK"!
» Hande Yener Resimleri
» Hande Yener-Teoman... MÜTHİŞ DÜET...
» Elif Şafak... "ADALET AĞAOĞLU BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ BİR İNSAN"!
» Okan Bayülgen... "TAM ANLAMIYLA B.KU YEDİK"!
» Hande Yener Resimleri
» Hande Yener-Teoman... MÜTHİŞ DÜET...
1 sayfadaki 1 sayfası